Despre noi

Din experienta noastra bazata pe cererea clientilor nostri am diversificat oferta de mobilier nu numai pt bucatarii, biblioteci, dormitoare si dresinguri, cat si pentru spatii comerciale, cabinete stomatologice si cutii postale.

La comanda se pot executa si alte lucrari mentionate in oferta noastra, de preferat o schita de principiu trimisa de dvs pe mail,apoi in cel mai scurt timp va vom intampina cu o oferta particularizata pe cererea dvs.

Masuratorile,transportul si montajul mobilierului sunt gratuite doar pentru lucrarile de pe raza Bucurestiului, iar in afara lui se aplica o taxa modica.

Mobilierul executat este confectionat din materiale de calitate superioara ,numai cu canturi abs de 0,4 si 2 mm si cant pvc, feronerie marca blum cu si fara amortizoare si sisteme de usi glisante slider, Usi din sticla si rame metalice si diverse accesorii de top si multe alte echipari standard si neconventionale

In catalogul online prezentat pt dvs, am aplicat cu scop orientativ o parte din multele noastre comenzi,executate pt oameni cu diverse preferinte si cu potential financiar mai modest sau chiar ridicat.

Timpul de executie este de aproximativ 2 saptamani de la momentul achitarii unui avans de 40-50% din valoarea lucrarii iar diferenta se achita la finele lucrarii.

Pretul lucrarilor este unul in pas cu cerintele dvs, de calitate medie, inferioare sau superioara.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile Google Analytics.
De acord Nu vreau